LASER BEHANDELING

LASER BEHANDELING

Laserontharing:
Klassieke middeltjes zoals het pincet, harsen, scheren en ontharende crèmes zijn tijdelijke oplossingen voor ongewenste overbeharing omdat ze de haarwortel niet raken. Elektrisch epileren doet dit wel, maar de techniek is tijdrovend, pijnlijk, duur en geeft soms littekens. De nieuwe generatie lasers vernietigt de haarwortel doeltreffend en pijnloos. De snelheid van de lasers laat bovendien toe dat we grote oppervlakten tegelijk kunnen behandelen en dus blijft de prijs lager.

Pigmentvlekken:
Tussen de huidcellen in bevinden zich de pigmentcellen. Ze maken het pigment aan en voeren het naar de omgevende huidcellen. Hierdoor ontstaat de bruine huidskleur die in principe gelijkmatig is verdeeld. Plaatselijke ophopingen van pigment of pigmentcellen uiten zich als vlekken. Crèmes en peelings zijn soms ontoereikend om tot een gave huid te komen, en dan komt de nieuwe lasertechnologie van pas die tegelijk ook de huidspanning verbetert.

Couperose:
Couperose zijn verbrede bloedvaatjes in de huid die meestal voorkomen op de wangen en de neus. Een kenmerk van de aandoening is dat de bloedvaten zijn uitgezet, soms met duidelijk zichtbare lijntjes of sterretjes. De huid kan ook blijvend rood kleuren. Met lasers van de laatste generatie kunnen we zowel kleine als grote en diepe bloedvaten behandelen.

Beenvaten:
Storende beenvaatjes kunnen verwijderd worden met de laser. Voorheen was het erg moeilijk om deze te verwijderen maar doordat de ontwikkeling verder gaat en de laser steeds krachtiger zijn, zijn we nu in staat om deze kleine rood/blauwe vaatjes te verwijderen. Er staat veel druk op deze beenvaatjes en daardoor zullen ze niet in 1 keer te verwijderen zijn. Per gebied zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig