MESOTHERAPIE

MESOTHERAPIE

Meso-fill:
De mesofill verandert een droge verschrompelde huid in een volle sponsachtige en gehydrateerde onderhuid op plaatsen waar rimpels door een volumetekort zijn ontstaan. Dit is het gevolg van een krachtige vitalisatie en hydratatie van de onderhuid (of dermis) onder de rimpel.

Meso-lift:
Door de vernieuwende moleculaire en biologische kennis van de huidstructuren en hun metabolisme zijn een reeks stoffen ontwikkeld die de huid op een onweerlegbare manier vernieuwen. Wanneer we deze stoffen in de huid inspuiten, net voorbij het basale membraan, krijgen we een verjongde cellaag van de huid die dezelfde avond nog en de dagen net na de behandeling de meest krachtige uitstraling kent.

Meso-haar:
De formule van vloeistof is ontworpen om de nieuwe haargroei te bevorderen door herstelling van beschadigde haarfollikels en zo tot een gezonde basis van nieuw haar te leiden, De formule van vloeistof bereikt het haar bij de wortel en in het bijzonder bij het haarzakjes die voor de ontwikkeling van haarfollikes essentieel is.

Mesotherapie cellulitis / huidverslapping:
In dit programma voor behandeling van cellulitis en huidversteviging werken we op de huidstructuur en de circulatie van de oppervlakkige laag. De huid van de binnenarmen en de dijen, en de verslapte huid na zwagerschappen kan worden behandeld.

Lipo dissolve (de anti-vetspuit):
Lipo dissolve is een zachte oplossing voor plaatselijke vet. Al meer dan tien jaar wordt phosphatidylcholine, - een injecteerbare vorm van het natuurlijke voedingssupplement lectine,- gebruikt om vetophopingen in de aders op te lossen. Nu kunnen we er ook plaatselijk vetophopingen elders op het lichaam mee aanpakken.