PEELING

PEELING

Fruitzuurpeel:
Fruitzuren hebben, zoals hun naam laat vermoeden, een plantaardige oorsprong. Ze komen uit appelen, rode bessen, citroenen, druiven, maar ook uit zure melk en rietsuiker. Fruitzuren werken fantastisch voor de behandeling van acnélittekens, pigmentstoornissen en huidveroudering. Een andere grote troef is hun krachtige anti-oxiderend effect, een kwaliteit die de huid verjongt.

Weekendpeel:
De weekendpeel behandelt succesvol pigmentvlekken en huidveroudering die door de zon zijn veroorzaakt. Zowel het gelaat, de hals als de decolleté komen voor deze behandeling in aanmerking. Een vervelling die 2 tot 3 dagen duurt, is gebruikelijk, vandaar ook de naam: "weekendpeel". Na de genezing zien we opnieuw een mooiere, strakkere en minder vlekkerige huid.

Resorcinepeel / TCA-peel:
Omdat de opperhuid zich elke dag hernieuwt met jonge cellen die in de diepte ontstaan, moeten de oudere, dode cellen worden afgestoten. Een peeling van de huid zorgt voor een optimale aanmaak van jonge huidbestanddelen door de oude lagen te vewijderen. Chemische peelings zoals de resorcine- en TCA-peel verweken de huid waardoor de opperlaag vroegtijdig afsterft en sneller wordt vernieuwd.

Powerpeel-Microdermabrasie:
De powerpeel is een verfijnde techniek voor huidverjonging van de ruwere huid gebaseerd op het principe van de hogedrukreiniging. Een straal van microkristallen verwijdert (onder hoge druk) de oudere huidlagen één voor één. Zo komen de nieuwere huidlagen bloot te liggen en die hebben een soepele en zachte feel, vrij van onzuiverheden.

Bluepeel:
Een Bluepeel is een medische peeling, waarbij een heel dun laagje van de opperhuid met een etsende vloeistof wordt verwijderd. De Bluepeel is een snelle manier om het uiterlijk en de gezondheid van de huid drastisch te verbeteren zonder operatieve ingrepen. Het verwijdert effectief de verouderde en beschadigde lagen van de huid en vervangt de dode huidcellen voor gezonde. Hierdoor kan de eigen helderheid en strakheid van de huid terug naar voren komen. De Bluepeel stelt de behandelend specialist in staat om de peeling precies te controleren om het proces op maat toe te passen voor de behoeftes van elke cliënt. De Bluepeel is effectief voor alle huidskleuren en huiddiktes De Bluepeel is effectief voor vele condities zoals: Een verslapte huid Rimpels Pigmentvlekken Grove Poriën Acné (littekens)